Algemene informatie

Op deze pagina vind u informatie over onze werkwijze.

Verantwoord frituren
Wij hebben een zeer nette, verzorgde snackwagen. Ook onze producten zijn van hoge kwaliteit. Zo frituren we bv. in vloeibaar vet. Dit bevat nagenoeg geen transvetten. Daarnaast worden de snacks in een aparte frituur gebakken. Onze friet is dan ook te allen tijde glutenvrij!

Dikke/dunne Vlaamse friet
Voor volwassenen en/of kleinere groepen, adviseren we onze dikke Vlaamse frieten. Voor grote groepen (bv. schoolkinderen en grote evenementen), raden we de dunnere variant aan. Deze bakt wat sneller en vooral kinderen vinden deze vaak lekkerder (zijn McDonald’s gewend…). Ook de dunne friet is Vlaamse (voorgebakken) friet.

Stroomvoorziening
Wat we van u vragen, is de aanwezigheid van een stroompunt (230V). We gebruiken niet veel, want we frituren op gas. U hoeft dus niet bezorgd te zijn dat de hele buurt zonder stroom komt te zitten… We nemen zelf altijd genoeg kabel mee.

Prijzen
We zetten geen algemene prijslijst op de site, omdat er te veel varianten mogelijk zijn. Als u bij de aanvraag alvast zoveel mogelijk informatie wilt geven, zoals: datum, tijdstip, tijdsduur, plaats, aantal personen, gewenst assortiment (bv. alleen friet, combinatie met snacks, ijs en/of drankjes),  dan komen wij daarna met een offerte bij u terug. Hier zijn in overleg natuurlijk altijd nog wijzigingen in aan te brengen.

Kwaliteitsgarantie
We hebben er voor gekozen om het bedrijf klein te houden. Hierdoor kunnen we een constante kwaliteit en goede service garanderen. We zijn altijd zelf aanwezig op ieder evenement.

Algemene voorwaarden

Reistijd
We komen zo´n half uur tot 3 kwartier van te voren in verband met de voorbereidingen. Als reistijd gaan we uit van de tijd die de TomTom en/of de routeplanner aangeeft. De snackwagen rijdt 80 km. per uur, dus doen we er iets langer over dan normaal. Door de algemene verkeersdrukte rekenen we de helft van de originele reistijd extra. Dus als er normaal een uur voor staat, gaan we 1,5 uur eerder weg. Dit om zoveel mogelijk te garanderen dat we op tijd zijn. Als u denkt dat we meer tijd moeten nemen, kunt u dat aangeven en gaan we eerder van huis. We rekenen voor deze extra tijd 50 euro voor een half uur.

Aanbetaling
Na de bevestiging van uw opdracht, vragen we een aanbetaling van 25%. Dit geeft zekerheid voor beide partijen.Voor u, dat we datum/tijd gereserveerd houden en voor ons, dat we die dag verzekerd zijn van een opdracht. U kunt tot 14 dagen van te voren annuleren. Bij annulering na deze termijn, vervalt de aanbetaling. Bij opdrachten op zeer korte termijn (binnen 14 dagen), is na wederzijds akkoord, geen kostenloze annulering meer mogelijk.