Dus, hoe kunnen onze audio-visuele huren worden ingezet in de college-omgeving? Het antwoord is dat er een verscheidenheid aan verschillende gebruikers is, maar de belangrijkste huren die we van de hogescholen krijgen zijn voor de geluidsinstallatie en de PA-installatie te huren. Lees verder om meer te weten te komen over hoe onze geluidsinstallaties op de universiteitscampus kunnen worden gebruikt. Ook een GPS Tracker gebruikt men veel bij evenementen.

VEEL HOGESCHOLEN VERHUREN PA SYSTEMEN

Om ervoor te zorgen dat de eerstejaars zich welkom voelen, verhuren veel hogescholen een PA-systeem voor de voorzitter van het college om hen toe te spreken. Binnen kan binnen of buiten, maar het is meestal een buitengeluidssysteem. Dit formele onthaal is als een inductie in het studentenleven en het helpt echt om de overgang naar het studentenleven te vergemakkelijken. Het is ook psychologisch belangrijk om de toespraak in het openbaar te houden, omdat het aangeeft dat dit een andere omgeving is dan de middelbare school.

U kan bij ons ook terecht voor “Huur Audiovisueel Materiaal”

AFZETPAALTJES VOOR EVENEMENTEN

Een afzetpaal is een paaltje dat gebruikt wordt voor het afzetten van gebieden of doorgangen en voor het vormen van wachtrijen of looproute. Afzetpalen worden veel gebruikt bij een evenement. Daarom is het de perfecte oplossing om afzetpaaltjes te huren

OPENLUCHT MUZIEK ZAL DE SFEER VERANDEREN

Een andere manier om verfrissers zich welkom en ontspannen te laten voelen is door een bandje te laten spelen. Nogmaals, het liefst in de open lucht. Dit draagt bij aan het belang van de gelegenheid. Het helpt ook om de ervaring voor degenen die zich angstig en geïntimideerd voelen, een stapje verder te brengen. Buitenmuziek zal de sfeer van elke omgeving veranderen door het creëren van goede vibraties. Net als de toespraak van de president, zal het de frisheid van het gevoel geven dat ze zijn aangekomen.

EEN PA SYSTEEM IS ESSENTIEEL

Bovenstaande zijn slechts twee manieren waarop audioapparatuur kan worden gebruikt in de context van het collegeleven, maar er zijn ook andere gelegenheden. De ‘Rag Week’ is iets wat alle afgestudeerden van de Ierse universiteit zullen weten. Het manifesteert zich overal op de campus, maar het centrum is een podium waar allerlei gekke studentengedrag plaatsvindt. Een PA-systeem is hiervoor essentieel. Diametraal tegengesteld aan Rag Week is de afstudeerceremonie, waarvoor ook een PA-systeem nodig is. Ook dit is een gedenkwaardige gebeurtenis in de carrière van een student, dus het is belangrijk om de juiste geluidsapparatuur in te huren.

GELUIDSAPPARATUUR

Wat de gelegenheid ook is, onze geluidsapparatuur zorgt voor een helder en duidelijk professioneel klinkend geluid en onze technici zorgen ervoor dat er niets misgaat. We hebben een scala aan audiopakketten, waaronder het Proel draagbare 120watt all-in-one PA-systeem, het Dynacord 2 speaker 2000watt systeem, evenals pakketten van Nexo, EV Evolve en K-Array, allemaal voor grote evenementen.

Audio Visuele Oplossingen voor College Events – Audiovisueel Ierland

Oplossingen voor audiovisuele verhuur aan uw college leveren
Er zijn veel belangrijke en/of gedenkwaardige gelegenheden in het leven van een student en wij zijn hier om te zorgen voor de audiotechnologie die deze gelegenheden zal versterken.  Mis geen toekomstige blogberichten en maak kans op een waardebon van €100 door u nu aan te melden bij onze mailinglijst!