Foodtruck huren? Wilt u een frietkraam, pastakraam, of een ander eetkraam op uw feest ? Dan zit je hier goed bij De Feestkar.  Wij geven een overzicht terug van interessante bedrijven actief als foodtruck huren …

Frietkraam foodtruck huren

Wat is er leuker dan op een feestje een heerlijke puntzak Vlaamse friet uit te delen? Ouderwets genieten voor jong en oud! Er kunnen natuurlijk ook snacks, ijs en drankjes verzorgd worden. Dus voor iedere gelegenheid bestaat er een smakelijke oplossing als een foodtruck huren.

Waarom een foodtruck huren?

Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen feesten. Bedrijfsfeest, schoolfeest, tuinfeest, buurtfeest, pannenbier, verjaardag, bruiloft, jubileum, feest ter ere van verhuizing of verbouwing etc. etc., zijn bij ons in goede handen. Wij van foodtruck huren  komen op iedere locatie, op ieder moment van de dag, voor een uurtje of voor de hele avond.

Hoe?

In overleg doen wij (bijna) alles….! Ons werkgebied ligt ca. 100 km rondom Anterpen Daarbuiten komen we natuurlijk ook, maar dan vragen we een extra vergoeding voor de tijd en reiskosten. Voor specifieke vragen, neem contact op via ons contactformulier.

Verantwoord frituren

Wij hebben  zeer nette, verzorgde snackwagen en foodtrucks. Onze producten zijn van hoge kwaliteit. Zo frituren we bv. in vloeibaar vet. Dit bevat nagenoeg geen transvetten. Daarnaast worden de snacks in een aparte frituur gebakken. Onze friet is dan ook te allen tijde glutenvrij!

Dikke/dunne Vlaamse friet

Voor volwassenen en/of kleinere groepen, adviseren we onze dikke Vlaamse frieten. Voor grote groepen (bv. schoolkinderen en grote evenementen), raden we de dunnere variant aan. Deze bakt wat sneller en vooral kinderen vinden deze vaak lekkerder (zijn McDonald’s gewend…). Ook de dunne friet is Vlaamse (voorgebakken) friet.

Contacteer ons

Foodtruck huren? Zoek niet verder, ga naar het contactformulier en vraag ons naar een offerte of meer info!

Tags: Frietkraam